Browser niet ondersteund

Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

Zwevezele
Skatepark

In het sportpark van Zwevezele zijn reeds verschillende sportclubs gehuisvest zijn. Je kan er ook gaan wandelen of fietsen.

In 2011 werd het plan opgevat om een nieuw skatepark aan te leggen op de site van “de Zwaluw”, waar vroeger het containerpak gelegen was. De jeugddienst heeft een werkgroep opgericht om het nieuwe skatepark invulling te geven. Hierin werden ook lokale skaters betrokken. Het ontwerp is uitgewerkt in samenwerking met Concrete Dreams. Men heeft rekening gehouden met een perfecte samenhang tussen de verschillende toestellen. Er werd naar gestreefd om zowel jonge, onervaren skaters als geoefend talent een uitdaging te bieden.

Aan de zitelementen waar de skaters even kunnen uitrusten werd er Sideline LED geplaatst. Dankzij dit systeem is er slechts 1 product nodig om het regenwater te evacueren en een gezellige sfeer te creëren dankzij de verlichting.

Andere referenties