Browser niet ondersteund

Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

ACO Urban Design - Eigentijdse afwatering voor de publieke ruimte

Urban Design wint aan belang. In publieke ruimtes wordt er steeds meer waarde gehecht aan uitstraling, imago en toegankelijkheid. Openbare plaatsen worden opgewaardeerd. Deze trend zet zich door op alle vlakken, uiteraard is ook afwatering mee geëvolueerd.

Als afwateringsspecialist heeft ACO een hele range designroosters, gepersonaliseerde roosters op maat en opzetstukken ontwikkeld.

Verken de website, ontdek de mogelijkheden en droom!

Freestyle gietijzer

Laat de ACO roosters uw verbeelding tarten en teken uw ideeën uit. Gietijzer is niet het meest soepele materiaal, toch zijn er zeer veel mogelijkheden.

lees meer

Freestyle cortenstaal

Cortenstaal is een hip en modern materiaal dat men overal in het straatbeeld ziet opduiken. Met dit systeem kan men de afwatering afstemmen op andere stijlelementen.

lees meer

Squareline

Een sleufgoot is per definitie een discrete oplossing voor de afwatering. Toch zijn er ook sleufgoten die gemaakt zijn om op te vallen.

lees meer

Sideline LED

Licht trekt mensen aan. Door te spelen met licht kan men de gewenste sfeer creëren. Met het Sideline LED-systeem wordt sleufafwatering gecombineerd met LED-verlichting.

lees meer